ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

"Πέτρα αιώνια" με τον Κώστα Πρατσινάκη και την Κατερίνα Ντίνου στη Μικρή Σκηνή


"ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ"

"ΠΕΤΡΑ ΑΙΩΝΙΑ"


"ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ & ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΙΝΟΥ"

ΣΤΙΣ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024


Την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου στις 21.30, σαν "Πέτρα Αιώνια", ο Κώστας Πρατσινάκης και η  Κατερίνα Ντίνου, με κοινό τόπο, κοινό χρόνο και ένα νησί, τη Σκόπελο έρχονται στη "Μικρή Σκηνή", το πολιτιστικό στέκι της πόλης μας στην Κ. Τούμπα. 

«Πέτρα αιώνια» είναι η πρώτη (από τις τρεις) ποιητική συλλογή της Κατερίνας και δένει απόλυτα με τον πατρογονικό τόπο του Κώστα στην Κρήτη (όπου η πέτρα και η ξερολιθιά είναι το κυριότερο στοιχείο). 

Η Κατερίνα Ντίνου γεννημένη, και ο Κώστας Πρατσινάκης με σπίτι στη Γλώσσα, αποφάσισαν μετά το όμορφο σμίξιμό τους στο νησί τα καλοκαίρια, να μεταφέρουν αυτή την αίσθηση και στην Θεσσαλονίκη.

Η Μικρή Σκηνή είναι ο χώρος που θα τους δώσει την δυνατότητα να κοινωνήσουν, με τον καλλίτερο τρόπο τα τραγούδια τους, με τον κόσμο. Το πρόγραμμα έχει τραγούδια από την προσωπική τους καταγραφή αλλά και κλασικά διαχρονικά 

Σημαντική είναι η συμβολή των μουσικών Κώστα Ματσίγκου στις κιθάρες –μαντολίνο και Γιώργου Κοκκινάκη στο πιάνο. 


Πληροφορίες

Μικρή Σκηνή

Επταλόφου 14

Κ. Τούμπα

Τ. 694 450 3542

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή εισόδου: €8.00


"Η Μικρή Σκηνή" είναι μια μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο "Αγροτικόν" στην Κ. Τούμπα και  ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.