ΕΠΙΚΑΙΡΑ

6/recent/ticker-posts

Το "Sorry Λάθος Κρεβάτι" του Βασίλη Τσικάρα επιστρέφει στο Θέατρο Άρατος

Sorry Λάθος Κρεβάτι

4ος χρόνος


Ο Βασίλης Τσικάρας επιστρέφει με την βραβευμένη κωμωδία καταστάσεων «Sorry λάθος κρεβάτι» (1ο Βραβείο Σεναρίου στα 8α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2017 - 2018), που σημείωσε τεράστια επιτυχία και θεωρείται δικαίως, ένα από τα καλύτερα έργα του. Το «Sorry λάθος κρεβάτι» θα παρουσιάζεται στο Θέατρο Άρατος της Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30. 

ΜΟΝΟ για λίγες παραστάσεις! 

Λίγα λόγια για το έργο: 

Ένα ζευγάρι αναγκάζεται, μετά από ένα πολύωρο ταξίδι, να καταφύγει αργά τη νύχτα σε ένα άθλιο Μοτέλ προκειμένου να ξεκουραστεί. Σε αυτό τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά, τα δωμάτια φαντάζουν παρατημένα, ενώ ο ιδιοκτήτης του είναι αρκετά παράξενος. Η νευρικότητα και η κούραση οδηγεί το ζευγάρι σε μια απίστευτη ρήξη. Η έλευση νέων πελατών στο Μοτέλ προκαλεί αλυσιδωτές παρεξηγήσεις και φέρνει απίστευτες αποκαλύψεις. Η νύχτα θα φέρει απρόβλεπτες καταστάσεις και θα πυροδοτήσεις χωρισμούς και έρωτες. Τελικά, τι κρυφά μυστικά κρύβει το ξενοδοχείο κι όσοι διαμένουν σε αυτό;  


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο-σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας

Σκηνικά - κοστούμια: Μαρία Βλάχου 

Ήχος – φώτα: Γιάννης Λαζαρίδης, Χριστίνα Ασλανίδη

Φωτογράφιση - trailer: Βασίλης Τσικάρας

Παίζουν: Αχιλλέας Δημητριάδης, Σταύρος Δουκουζγιάννης, Κωνσταντίνα Μυλωνά, Κική Σπύρου και ο Βασίλης Τσικάρας.


ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΑΤΟΣ

Μοσκώφ 12 με Φράγκων

Τ . 2315 312 487

ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

18 - 19 - 20 Οκτωβρίου

25 - 26 Οκτωβρίου

ρεπό 27 Οκτωβρίου

01 - 02 - 03 Νοεμβρίου

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

15 ευρώ γενική είσοδος

10 ευρώ μειωμένο

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

www.goldmall.gr


***

Άρατος & Βασίλης Τσικάρας: Η θεατρική ομάδα Άρατος δημιουργήθηκε το 2011 κι έχει επικεφαλής τον σκηνοθέτη - συγγραφέα και ηθοποιό Βασίλη Τσικάρα. Θεωρείται μία από τις πιο ενεργές ομάδες της χώρας, εδρεύει στο Θέατρο Άρατος της Θεσσαλονίκης και κάθε χρόνο παρουσιάζει στο κοινό νέες παραγωγές. 

Θεατρικά έργα του Βασίλη Τσικάρα: «Ψάρι στα χείλη», «Σουτζούκ Λουκούμ», «Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40», «Sorry λάθος κρεβάτι», «Spaghetti αλά Γαλλικά», «Άδεια πιάτα», «Κωδικός Σπασίμπα Ντα», «Έχω θέμα», «Άδεια πιάτα 2», «Μην πεις όχι μωρό μου», «Κωδικός Σπασίμπα Νιετ», «Απόψε σε θέλω πάλι», «Μια σφαίρα για την Τζέην», «Madmix» (τριλογία). 

Κινηματογραφικά έργα του Βασίλη Τσικάρα: «Operation Star», «Έξοδος 1826», «Πολιορκία», «Πέντε», «Φρυκτωρία», «Η μάχη της Αράχωβας», «Somewhere».