
ΣΤΑΘΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ QUARTET LIVE ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ
ΠΕΜΠΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
21.30
Ο κιθαρίστας Στάθης Αραμπατζής τα τελευταία χρόνια ακολουθεί προσωπική μουσική πορεία έχοντας ηχογραφήσει δύο album με σημαντικές συνεργασίες. Την Άγρια Μέρα (2018) με συμμετοχή του Ʃωκράτη Μάλαμα και Το Τέλος του Χειμώνα (2023) με συμμετοχή του Γιώργη Ξυλούρη (Ψαρογιώργη) και της Μάρθας Φριντζήλα. Από αυτό το υλικό θα παρουσιαστούνε τραγούδια στο live της ΜΙΚΡΗΣ ΣΚΗΝΗΣ καθώς και κάποια αγαπημένα τραγούδια γνωστών τραγουδοποιών.
Σε ένα μουσικό περιβάλλον μεταβλητό σε ύφος και ένταση, ο Στάθης Αραμπατζής μας αφηγείται τις ιστορίες του που πότε θυμίζουν Tom waits και JJ Cale και άλλοτε κλείνουν το μάτι στην ελληνική μουσική παράδοση και τα ρεμπέτικα.
Μαζί του επι σκηνής οι φίλοι και συνεργάτες:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ / ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΔΗΣ /ΤΥΜΠΑΝΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ / ΣΑΞΟΦΩΝΟ
Ηχολήπτης: ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΜΠΙΛΑΣ
Short Bio
Ο Ʃτάθης Αραμπατζής, κιθαρίστας και τραγουδοποιός, σπούδασε κλασσική κιθάρα στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης με καθηγητή τον Ʃολίστ Κωνσταντίνο Κοτσιώλη. Παράλληλα με τις σπουδές στη μουσική ήρθε και η είσοδος του στην Γεωπονική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ως φοιτητής στην Θεσσαλονίκη συμμετείχε σε διαφορά μουσικά σχήματα μέχρι την αποφοίτηση του. Κομβικό σημείο στην μουσική του πορεία υπήρξε η γνωριμία του με τον Γιάννη Αγγελάκα. Γίνεται μέλος και κιθαρίστας του σχήματος Γιάννης Αγγελάκας και Επισκέπτες και αργότερα κιθαρίστας του σχήματος Αγγελάκας 3.
Μικρή Σκηνή
Επταλόφου 14, Κ. Τούμπα
Πληροφορίες- κρατήσεις: 6944 503542
ΕΙΣΟΔΟΣ: 8€
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.30
Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο “Αγροτικόν” στην Κ. Τούμπα και ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.






